YogaBala

Tarieven

Volwassenenyoga

Het lesgeld bedraagt 90,00 euro per 10 lessen. Mocht je na het volgen van een gratis proefles besluiten om het blok te volgen dan betaal je dus 9 lessen = 81,00 euro. Stap je later in het blok in, dan betaal je het aantal resterende lessen x 9,00 euro.

Je verbindt je voor de duur van het lesblok. Dat betekent dat je het hele cursusbedrag betaalt, ook als je verhinderd bent of besluit tussentijds te stoppen. Hiervan kan alleen afgeweken worden als dit van te voren overeengekomen is. Bij langdurige ziekte of zwangerschap is er eventueel een regeling mogelijk.

Je kunt het lesgeld voor het begin van een blok in de (eerste) les ter plekke contant voldoen of overmaken op girorekeningnummer 4926371 (IBAN: NL64INGB0004926371, BIC: INGBNL2A) t.n.v. Regina Heida, Hoogland, o.v.v. lesgeld Yoga Bala en het bloknummer.

Kinderyoga

Bij minimaal 4 kinderen per lesuur start het blok. Er is een blok in het najaar (september t/m november) en een blok in het voorjaar (januari t/m juni). De kosten voor een les bedragen 8,00 en zullen per blok doorberekend worden. Instroom is op elk moment gedurende het jaar mogelijk tot een maximale groepsgrootte van 8 kinderen. .

Seniorenyoga

Voor seniorenyoga geldt een gereduceerd tarief van 5,00 euro per les waarbij per seizoensblok betaald wordt. Om te bepalen of deze vorm iets voor je is, ben je welkom om 4 proeflessen ad 20 euro te volgen. Hierna kun je zonder verplichtingen besluiten om wel of niet door te gaan. Betalingen verlopen via Christa Reinhoudt van het Inloophuis De Ontmoeting.

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding wordt gegeven tegen een tarief van 35,00 euro per uur exclusief reiskosten.

Alle bovenstaande tarieven zijn inclusief BTW.