Workshops en kinderyogafeestjes

Workshops

Eén keer per maand verzorg ik op vrijdagavond themagerichte workshops. In 1,5 uur gaan we het thema verkennen.

Na een korte theoretische inleiding doen we opwarmende oefeningen en gaan daarna aan de slag. Ik geef ook op verzoek workshops op locatie (zorginstellingen, inloophuizen, BSO' s, scholen, kinder- en jeugdgroepen e.d.)

 

Kijk in de agenda voor het onderwerp en de data.

Heb je nog suggesties voor andere onderwerpen, laat het me weten?

 

Kinderyogafeestjes

Wil je je verjaardag eens op een heel andere manier vieren, kies dan voor de een yogabelevenis! De jarig mag een thema kiezen dat hij of zij leuk vindt. Rond dit thema wordt een yoga-avontuur ontwikkeld. Het thema kan zijn: dieren, strand en zee, natuur en bos, edelstenen, sprookjes, zon en maan en nog veel meer. 

Samen gaan we aan de slag met verschillende yoga-elementen, zintuigen, beweging en dans/motoriek, fantasie en creativiteit wordt geprikkeld tezamen met ontspanning en veel plezier. 

Indien gewenst, kan het yogafeestje uitgebreid worden met een extra creatieve activiteit binnen: mandala kleuren, schilderen, kleien, intentiedoosjes maken, raamhanger maken, lieve woordenschriftjes versieren. Ook kan er gekozen worden voor een extra bewegingsactiviteit, zoals een speurtocht, buitenspel, vrij spelen in de natuur of een natuurbelevenis. Natuurlijk is er een mogelijkheid om iets lekkers te eten en drinken en kadootjes uit te pakken.

Blijf op de hoogte en ontvang de leukste nieuwtjes van Yoga Bala

Om te kijken of yoga iets voor je is, kun je hier een gratis proefles aanvragen. Uiteraard kunt je ook telefonisch contact opnemen.

Wil je liever geen les in een groep, of heb je een speciale hulpvraag, dan kun je hier een gratis intakegesprek aanvragen.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.