YogaBala

Energie van Yoga

We hebben het druk tegenwoordig. We komen steeds meer onder spanning te staan op het werk, privé en in de maatschappij. Onze bewegingen neigen bovendien steeds meer naar eenzijdigheid. RSI is hier een typisch voorbeeld van. We staan vaak ook ver weg van onze gevoelens en zijn ons er over het algemeen niet duidelijk bewust van. In ons lichaam kunnen dan blokkades ontstaan en de energie kan niet meer vrij doorstromen. Ziektes en ongemakken zijn vaak het gevolg. Je vraagt je dan af: Hoe blijf of word ik (weer) energiek? Het beoefenen van yoga kan één manier zijn…….!

Het is niet eenvoudig uit te leggen wat yoga is en wat het voor je kan doen. Slechts in het zelf ervaren zitten de antwoorden verstopt om wel of niet van het effect van yoga overtuigd te raken. Wil jij in je huidige situatie daarom eens stilstaan bij wat jou beweegt, niet alleen fysiek, maar misschien ook mentaal en emotioneel, ervaar dan de energie van yoga!!

Als je nieuwsgierigheid is gewekt en je zou het wel eens willen proberen, volg dan eens een (proef-)les bij Yoga Bala. Onder het kopje contact lees je hoe dat gaat.